130664
| Subject: Dolazak Ministra vanjskih poslova Kraljevine Bosne 13th March 2010, 1:59 pm | |
| Nakon tri dana neprestanog jahanja stigao sam napokon pred ambasadu...sjajno zdanje,novoizgradjeno..zadovoljno se osmijehnem i odmah potrazim nekog s kim mogu ostvariti prvi oficijelni kontakt...nije bilo nikakve zvanicne dobrodoslice,prepoznao sam nekoliko ljudi koji su radili tu..uputise me u ured gdje su bile prostorije namjenjene za nasu ambasadu.. Okrenuo sam se malo unaokolo da razgledam ..cekajuci da se pojavi Varda,ta prijatna dama koja je bila zaduzena za ovaj dio ambasade... I napokon... Uljudno..blagi naklon.. dobar dan zelim gospodicna Varda ,nadam se da ne zamjerite sto sam Vam se obratio maternjim jezikom.. | |
|
Varda
| Subject: Re: Dolazak Ministra vanjskih poslova Kraljevine Bosne 14th March 2010, 11:38 am | |
| Ulazeci u zgradu Ambasade, radnici me obavijeste da je 130664 dosao. Ubrzam korak i uputim se prema bosanskoj ambasadi. - Quote :
- Uljudno..blagi naklon..dobar dan zelim gospodicna Varda , nadam se da ne zamjerite sto sam Vam se obratio maternjim jezikom..
'Dobar dan i dobrodosli. Niposto ne zamjeram na materinjem jeziku, pa tako se najbolje razumijemo Izvolite, udjite, vrata su otvorena. Vjerojatno ste umorni od putovanja...odmorite se pa cemo popricati ' kazem i izadjem iz prostorije. | |
|